Tип: Търси инвеститор Pегион: Bсички региони Индустриален сектор: Технологии /Информационни технологии Cтойностна граница: 0 - 2.000 EUR
0 oставащи дни
235 прегледи

Търся финансиране за разработен бизнес

Разполагам с онлайн магазин продаващ много атрактивни стоки.
1. Конкуренцията в България е изключително ниска.
2. Продуктите са изключително широки като асортимент.
3. Продуктите се търсят - потенциални клиенти има буквално на всяка една улица във всеки град (става въпрос за бизнеси, предлагащи определена услуга).
4. Конкуренцията е слаба - нямат наличности, асортимент, бизнес подход и грижа за клиента.
5. Продуктите са скъпи - средната кошница на клиента е 1000лв, като при зареждане на собствена стока, 50% от тази сума може да бъде печалба.
В момента зареждам стока от български доставчици, но за съжаление те ми осигуряват само 10% марж, което ми пречи да продължа да инвестирам сериозно в бизнеса си и да стана лидер на пазара.
Моят онлайн магазин е лидер на пазара за България. Последният месец, през който работихме активно натрупахме около 30 000лв оборот.
Имаме още 10-ина онлайн магазина, които са в изчакване.
По мои оценки основния магазин може да генерира около 50 - 80 000лв оборот месечно, а допълнителните 5000 до 20 000.
След справка с наши партньори в Китай, стигнахме до извода, че спокойно тези стоки може да се продават на 100% марж след внос, като пак имаме едни от най-добрите цени в България. ИМАМЕ всичко необходимо за този бизнес освен самата стока. И търсим финансиране защото в рамките на година може да станем основния лидер на пазара, но не и ако продаваме чужди продукти през 10% марж. Хубавото е, че част от продуктите са консуматив, което предполага изграждане на лоялна аудитория от клиенти.
Минималната сума, която ни трябва, за да стартираме е 80 - 100 000лв. Email: finance.invest@abv.bgCвържете се с лицето публикувало обявата.
Отказвам се да сменя държава Избери държава!
Отказвам се, не търся Търси
Вход
Забравена парола